Hirdetések

PLÉBÁNIÁNK HIRDETÉSEI ÁPRILIS 23-ÁN

Ezen a hétvégén is várjuk a bejáratnál az egyházi hozzájárulás első félévi megajánlását. Hálás köszönet minden adományért.

Ma, Szent György – cserkészcsapatunk védőszentje – közeli ünnepe alkalmából, a 9 órai szentmise keretében cserkészeink megújítják fogadalmukat.

Ma Szent Adalbert vértanúpüspök ünnepe van, aki a főegyház-megye és főszékesegyháza társvédőszentje.

Kedd Szent Márk evangélista, szombat pedig Sienai Szent Katalin, Európa társvédőszentjének ünnepe.

Jövő vasárnap délelőtt a Kossuth téren ½ 10-kor kezdődik a pápai mise. Emiatt a budapesti templomokban délelőtt nem lesznek szentmisék. Templomunkban a jövő hétvégén, szombaton és vasárnap este 18 órakor vehetünk részt a szentáldozaton.

Jövő vasárnap este 19 órakor a Budapesti Fesztiválzenekar barokk hangversenyére hívjuk és várjuk a kedves híveket, akiknek 50 helyet fönntartunk. Regisztrálni is lehet a www.bfz.hu oldalon. Önkéntes adományokat elfogadunk templomunkért.

Már most hirdetjük, hogy nagybúcsunk Munkás Szent József május 1-i ünnepén, hétfőn de. 10 órakor az ünnepélyes nagymisét Laurinyecz Mihály atya mondja. Aznap még reggel 8 és este 18 órakor is részt vehetünk az eucharisztikus ünneplésben.

A templombúcsúi nagymise után szeretettel hívjuk és várjuk a kedves híveket a templomkertbe bográcsgulyásra. Kérjük a testvéreket, hogy hozzanak magukkal süteményeket.