Hirdetések

HIRDETÉSEK

Évközi 23. vasárnap

1./ Kedd Szűz Mária szent Neve, szerda Aranyszájú Szent János, csütörtök a Szent Kereszt fölmagasztalása, péntek a Hétfájdalmú Szűzanya, szombat pedig Szent Kornél és Ciprián ünnepe.

2./ 16-án, szombaton de. 9 órakor indul az első „Zarándokséta” a templomtól a Normafa-Anna-rét-Makkosmária-Budaszentlőrinc útvonalon  tömegközlekedéssel. A résztvevők az időjárásnak megfelelően, rétegesen öltözve, kényelmes cipőben gyülekezzenek a templom előtt ¾ 9 és 9 óra között enni- és innivalót, BKV-bérletet vagy 8 db vonaljegyet is hozva magukkal. Kb. du. 15 órára érkezünk vissza. Előzetes bejelentkezés nincs. Érdeklődni Szabó Marcsinál mobiltelefonon lehet (06/204-672-595).

3./ Jövő vasárnaptól a téli-tanévi időszakban a délelőtti szentmisék egy órával később, 9 és 11 órakor kezdődnek. A reggeli 8-as szentmise majd csak a nyári szezonban lesz; jövő vasárnaptól tehát elmarad!

4./ Jövő vasárnap de. 9 órakor tartjuk a tanévnyitó Veni Sanctét.

5./ Jövő vasárnap du. 15 órától a templomkerti fénykeresztnél engesztelő imaórára hívjuk a kedves Híveket hazánkért, az egyházért, a családokért és a békéért.

6./ Jövő vasárnap este kb. ¾ 7-től Pálúr János ad orgonakoncertet.